Jei turite pliuso dydžio stačiakampio formos figūrą, juosmens, klubų ir pečių plotis yra gana panašus, todėl sukuriamas tiesus, stačiakampio formos siluetas. Tikslas yra sukurti kreivių iliuziją ir suteikti figūrai ryškumo. Štai keletas mados patarimų, kaip apsirengti turint pliuso dydžio stačiakampio formos kūną.

Ką rengtis?

Peplum viršūnės ir suknelės. Peplum stiliai gali sukurti lenkto juosmens linijos iliuziją, padidindami apimtis ir apibrėžimą.

Suknelės ir viršutiniai drabužiai su diržais. Dėvėkite sukneles ir kitus viršutinius drabužius su diržais ties juosmeniu, kad liemuo atrodytų išlenktas.

Apačia aukštu juosmeniu. Kelnės ir džinsai, sijonai ir šortai aukštu juosmeniu gali padėti apibrėžti juosmenį ir sukurti išlinkimų iliuziją.

Apvyniojamos suknelės ir viršutiniai drabužiai. Apjuosiami stiliai gali suteikti jūsų juosmens apibrėžimo ir sukurti įliemenuotą išvaizdą.

Viršutinių rūbų sluoksniavimas ir striukės. Sluoksniavimas striukėmis ir paltais gali suteikti jūsų siluetui gylio ir dimensijos, sukuriant vizualinį susidomėjimą ir kreives.

Struktūrinės striukės ir švarkai. Pritaikytos striukės ir švarkai gali suteikti jūsų rėmui struktūros ir sukurti kreivių išvaizdą.

Pieštukų sijonai su detalėmis. Tiesūs pieštuko formos sijonai su raukšlėmis, klostėmis ar kitomis detalėmis gali suteikti jūsų apatinei kūno daliai apimties ir išraiškingumo.

Viršutinės kūno dalies drabužiai su raukiniais arba raukiniais. Viršutinės dalys su raukiniais, raukiniais ar kitais papuošimais gali suteikti apimties ir sukurti išlinkimų iliuziją.

Kliošinės arba platėjančios kelnės. Platėjanti apatinė dalis gali padėti subalansuoti jūsų siluetą ir sukurti išlinkimų.

Ko vengti?

Stačios formos drabužiai ir suknelės. Venkite stačių siluetų palaidinių suknelių, nes jos gali pabrėžti jūsų tiesią figūrą.

Beformės suknelės ir palaidinės. Venkite suknelių ir viršutinių dalių, kurioms trūksta formos ar struktūros, nes jie gali neigiamai išryškinti jūsų figūrą.

Trumpos kelnės ir sijonai. Trumpos kelnės, sijonai ir šortai gali pailginti jūsų liemenį ir sukurti netinkamą išvaizdą.

Maišyti arba per dideli drabužiai. Venkite dėvėti per daug aptemptus ar per didelius drabužius, nes jie gali perkrauti jūsų statų korpusą ir paslėpti jūsų formą.

Horizontalios juostelės. Horizontaliai dryžuotas raštas drabužiuose gali pabrėžti jūsų tiesią figūrą. Vietoj to rinkitės vertikalias arba įstrižas juosteles.

Aptemptos palaidinės ir suknelės. Itin aptempti viršutiniai drabužiai ir suknelės gali pabrėžti tiesų siluetą, o ne suteikti išlenkimų.

Labai ploni diržai. Venkite siaurų diržų, nes jie gali pasimesti ant liemens. Rinkitės platesnius diržus, kad sukurtumėte apibrėžimą ties juosmeniu.

Atminkite, kad tai tik gairės, o asmeninis stilius yra labai svarbus. Eksperimentuokite su skirtingais stiliais ir siluetais, kad surastumėte tai, kas leidžia jaustis užtikrintai ir patogiai. Apkūnioms moterims svarbiausia dėvėti drabužius, kurie leistų jaustis nuostabiai ir išryškintų geriausias jūsų savybes.