Jei turite pliuso dydžio smėlio laikrodžio kūno formą, tikėtina, kad turite aiškiai apibrėžtą juosmenį, o klubai ir krūtinė yra maždaug tokio paties pločio. Tikslas yra paryškinti ir patobulinti savo išlinkimus, tuo pačiu jaustis užtikrintai ir patogiai. Štai keletas patarimų, ką dėvėti ir ko vengti.

Ką rengtis?

Apvyniojamos (susiaučiamos) suknelės. Apvyniojamos suknelės apkūnioms moterims puikiai išryškina liemenį ir išryškina jūsų gražius kūno linkius.

Diržai. Suveržkite juosmenį stilingu diržu, kad pabrėžtumėte smėlio laikrodžio figūrą.

Pritaikyti drabužiai. Rinkitės pritaikytus drabužius, kurie atitinka natūralius jūsų kūno linkius ir nėra pernelyg aptempti. A formos (platėjančios į apačią) suknelės ir sijonai.

A linijos suknelės ir sijonai gali papildyti jūsų figūrą suteikdami pusiausvyrą ir grakščią tėkmę.

V formos iškirptės viršūnės ir suknelės. V formos iškirptės atkreipia dėmesį į jūsų krūtinę ir pailgina kaklą, paryškindamos bendrą smėlio laikrodžio siluetą.

Kelnės, sijonai ir šortai aukštu juosmeniu. Šie drabužiai aukštu juosmeniu gali pabrėžti jūsų liemenį ir sukurti subalansuotą išvaizdą. Struktūrinės striukės.

Pritaikytos ir struktūrinės striukės, kurios priglunda prie juosmens, gali pagražinti jūsų figūrą. Plačios kelnės. Plačios kelnės (sijonkelnės ir kultai) aukštu juosmeniu gali subalansuoti klubus ir sukurti glotnų siluetą.

Ilgos maxi suknelės. Plazdančios maxi suknelės gali būti patogus ir stilingas pasirinkimas, papildantis jūsų fogūros siluetą.

Ko vengti?

Maišyti drabužiai. Venkite per daug laisvų ar aptemptų drabužių, nes jie gali paslėpti jūsų išlinkimus ir sukurti beformę išvaizdą.

Beformės laisvo tipo suknelės. Suknelės be apibrėžto juosmens gali nepateikti jūsų smėlio laikrodžio figūros iki galo.

Dėžės formos viršutinės dalies rūbų. Stačios formos ir tiesaus kirpimo viršūnės gali paslėpti juosmens liniją ir sumažinti lenktą formą.

Dideli spaudiniai visur. Rinkitės mažesnius spaudinius ar raštus, nes dideli spaudiniai kartais gali užgožti jūsų figūrą.

Trumpa apačia. Per trumpos kelnės ar sijonai gali nepakankamai padengti ir palaikyti jūsų vidurinę dalį. Beformės striukės. Striukės be struktūros ar formos gali nepadidinti jūsų juosmens.

Tūriniai audiniai. Stori ir stambūs audiniai gali suteikti nereikalingo tūrio. Rinkitės audinius, kurie gerai persidengia ir suteikia dailią lengvą išvaizdą.

Atminkite, kad tai tik gairės, o asmeninis stilius yra labai svarbus. Svarbiausia dėvėti tai, kas leidžia jaustis užtikrintai ir patogiai. Eksperimentuokite su skirtingais stiliais, kad surastumėte tai, kas geriausiai atitinka jūsų individualius pageidavimus ir pasitikėjimą kūnu.