Jei jūsų kūnas yra kriaušės formos, jūsų klubai yra platesni nei pečiai, o jūsų krūtinė greičiausiai mažesnė nei apatinė kūno dalis. Svarbiausia yra subalansuoti savo proporcijas atkreipiant dėmesį į viršutinę kūno dalį ir kuo mažiau akcentuoti klubus. Štai keletas mados patarimų, kaip apsirengti plius dydžio kriaušės formos figūros savininkėms.

Ką rengtis?

Tamsios spalvos apatinė dalis. Tamsios spalvos kelnės ar sijonas, pavyzdžiui, juodos arba tamsiai mėlynos spalvos, gali sukurti liekninančią apatinę kūno dalį.

A linijos sijonai ir suknelės. A linijos (platėjantys) sijonai ir suknelės gali išsiplėsti nuo juosmens, subalansuoti klubus ir sukurti proporcingesnį siluetą.

Tiesios formos (pieštukinės) kelnės. Šie kelnių stiliai apkūniai kriaušės formos figūrai gali subalansuoti klubus ir sukurti ilgesnę, lieknesnę liniją.

Viršutinė detalė su detalėmis. Atkreipkite dėmesį į viršutinę kūno dalį su įdomiomis detalėmis, pvz., papuošimais, raštais ar puošniomis rankovėmis.

Viršutinė pečių juosta. Išraiškingos viršūnės gali išplėsti pečius ir subalansuoti klubų plotį. Apvyniojami viršutiniai drabužiai ir apjuosiamos suknelės.

Apvyniojami viršutiniai drabužiai ir suknelės gali paryškinti juosmenį ir suteikti dailią glotnią išvaizdą. Išraiškingi karoliai arba auskarai. Atkreipkite dėmesį į viršų, juvelyriniais dirbiniais ant kaklo arba ant ausų.

Viršus ir suknelės su V formos iškirpte. V formos iškirptės kriaušės formos moteriai gali pailginti viršutinę kūno dalį ir nukreipti dėmesį nuo klubų. Struktūrinės striukės.

Striukės su struktūriškais pečiais gali sukurti platesnių pečių iliuziją ir subalansuoti jūsų figūrą.

Ko vengti?

Aptempti apatinės kūno dalies rūbai. Venkite pernelyg aptemptų kelnių, tamprių, sijonų, šortų, kurie gali pabrėžti jūsų klubų platumą.

Kelnės ir sijonai aukštu juosmeniu. Kelnės, sijonai ir šortai aukštu juosmeniu gali atkreipti dėmesį į klubus. Pasirinkite vidutinio aukščio arba šiek tiek žemesnį.

Kovinio tipo (Cargo) kelnės arba kelnės su kišenėmis šonuose bei apačioje. Apačios su per daug ar per didelėmis kišenėmis arba kitomis detalėmis aplink klubų sritį gali padidinti tūrį ir atkreipti dėmesį į tą sritį.

Valties formos iškirptės. Nors laivelio tipo iškirptės gali būti glotnios, jos gali būti ne geriausias pasirinkimas, jei per daug pabrėš jūsų pečių plotį.

Aptemptos arba trumpos striukės. Per daug aptemptos arba ties klubais besibaigiančios striukės gali nesuteikti labiausiai reikalingos pusiausvyros.

Pieštuko formos sijonai. Nors kai kurie pieštukų sijonai gali būti tinkami, būkite atsargios, nes jie gali pabrėžti jūsų klubų plotį.

Pernelyg skirtingos viršutinės dalys. Labai laisvos arba labai aptemptos viršūnės gali paslėpti jūsų formą. Siekti pusiausvyros tarp aptempto ir pernelyg laisvo.

Atminkite, kad šie pasiūlymai yra bendros gairės, o asmeninis stilius vaidina svarbų vaidmenį. Galiausiai dėvėkite tai, kas leidžia jaustis užtikrintai ir patogiai, ir nedvejodami eksperimentuokite su skirtingais stiliais, kad rastumėte tai, kas jums labiausiai tinka.