Jei esate apkūnesnė moteris ir renkatės suknelę vasarai, reikia ieškoti tokios, kuri būtų patogi ir stilinga. Štai keletas patarimų ir pasiūlymų, į kuriuos reikėtų atsižvelgti.

Patarimai apkūnioms moterims, kaip išsirinkti vasarinę suknelę

1. Audinys : rinkitės lengvus, kvėpuojančius audinius, tokius kaip medvilnė, linas arba šifonas. Šios medžiagos neleis jums sukaisti ir vasaros karštyje jausitės vėsiau.

2. Tinkamumas : ieškokite suknelių, kurios gerai priglunda, tačiau nėra per daug aptemptos. A formos, susiaučiamos ir priglundančios suknelės paprastai patinka plius dydžių figūroms.

3. Iškirptė : V formos iškirptė ar apnuoginti pečiai gali paryškinti jūsų kaklą ir sukurti subalansuotą išvaizdą.

4. Ilgis : Midi ir maksi suknelės puikiai tiks vasaros progoms. Ilgos suknelės apkūnioms moterims siūlo elegancijos ir komforto derinį, suteikia stilingos apimties ir palaiko jus vėsią.

5. Spaudiniai ir spalvos : Nevenkite drąsių spaudinių ir ryškių spalvų. Gėlės, dryžiai ir abstraktūs spaudiniai gali būti labai dailūs. Tamsesnės spalvos vizualiai gali liekninti, tačiau vasara taip pat puikus metas eksperimentuoti su šviesesniais atspalviais.

6. Patogumas : Įsitikinkite, kad su suknele galite lengvai ir patogiai judėti. Apsvarstykite progos tipą (atsitiktinis, pusiau formalus, formalus) ir atitinkamai pasirinkite.

Aprangos parinktys

1. A formos suknelė : šis klasikinis siluetas tinka daugeliui didesnio dydžio kūno tipų. Ieškokite tokios suknelės, kurios juosmuo būtų aptemptas, kad paryškintumėte savo išlinkimus.

2. Apvyniojama suknelė : žinoma dėl reguliuojamo prigludimo, apvyniojama suknelė gali būti suspausta ties juosmeniu, sukuriant smėlio laikrodžio formą.

3. Ilga suknelė : idealiai tinka tiek kasdienėms, tiek pusiau oficialioms progoms. Lengvo audinio ilga suknelė apkūnioms merginoms gali būti ir elegantiška, ir patogi.

4. Suknelė be pečių : šis stilius puikiai tinka norint parodyti savo pečius ir suteikti jūsų išvaizdai rafinuotumo.

5. Priglundanti ir į apačią platėjanti suknelė : šis stilius išryškina juosmenį, o ties klubais praplatėja taip suteikdamas jūsų kūno formai glotnų siluetą. 6. Suknelė aukštu liemeniu : šis stilius- aukšta juosmens linija tiesiai po krūtine- gali sukurti ilgą, sklandų siluetą, kuris yra patogus ir stilingas.

Aksesuarai

• Batai : rinkitės patogius sandalus, platformines basutes arba blokinius aukštakulnius, kuriuos galėsite avėti visą dieną.

• Papuošalai : vasaros karštyje rinkitės lengvus ir minimalius papuošalus.

• Skrybėlė : stilinga plačiabrylė skrybėlė gali suteikti jūsų aprangai vasarišką nuotaiką ir tuo pačiu apsaugoti nuo saulės.

• Krepšys : maža rankinė per petį arba klasikinė delninė gali papildyti jūsų išvaizdą nepadidinant įvaizdžio apimties.

Atsižvelgdama į šiuos patarimus, galite rasti didelių dydžių suknelę, kuri leis jums pasitikėti savimi ir jaustis gražiai bet kokiai vasaros progai.